Tillbyggnationer Karlskrona

Välkommen till oss på Nickes Bygg! Vi är ett byggföretag i Karlskrona som är specialiserade på bland annat tillbyggnationer. Med över 20 års erfarenhet inom branschen så besitter vi stor kompetens. Vi ger dig en tillbyggnation som håller hög standard i många år framöver. Du som kund ska alltid känna dig nöjd efter vårt arbete, vi kommer göra allt för att uppnå ett resultat som överträffar dina krav och förväntningar. Vid alla nybyggnationer är det kort och gott kundens önskemål och behov som står i fokus.

Tillbyggnationer hos oss på Nickes Bygg kan innebära allt från en farstu och garage till en stor tillbyggnad av flertalet rum. Att bygga ut är ett omfattande projekt som stället höga krav på planering och utförande. Vi hjälper er igenom alla de steg som finns och säkerställer att du får ett hållbart och snyggt resultat. Vi är noga med att tillbyggnationen ska passa väl ihop med resterande delar av huset. Nickes Bygg är dina experter på tillbyggnationer i Karlskrona!

Vi riktar oss till såväl privatpersoner som företag runt omkring Karlskrona med omnejd. Vi har en meriterande erfarenhet från en mängd olika projekt, vilket möjliggör det att kunna utföra de flesta tillbyggnationer. Synonymt för alla våra utförda arbeten är att våra kunder får en noggrann process bestående av hög kvalitet. Här på sidan kan du se bilder från pågående och slutförda arbeten samt läsa vad våra kunder tycker om oss.

Slutresultatet är självfallet den mest betydelsefulla delen av ett arbete, men vi lägger också stor vikt på att leverera ett gott bemötande och en trevlig service genom hela processen. När du anlitar oss för tillbyggnation kan du alltid kunna känna dig trygg, vi tar inga genvägar och slutför alltid arbetet.

Går du i tankarna på att bygga ut ditt hus? Då är du i Karlskrona varmt välkommen att kontakta oss för att prata mer om tillbyggnationer. Tillsammans går vi igenom dina drömmar och visioner för att hitta en lösning som passar dig perfekt! Vi på Nickes Bygg är ett tryggt val för dig som är intresserad av att bygga ut, kontakta oss redan idag för en offert. Vårt primära arbetsområde är Karlskrona, men naturligtvis riktar vi oss även till privatpersoner och företag i närliggande orter som är intresserade av våra tjänster.

Browse Services