Stensättning Karlskrona

Hos oss på Nickes Bygg & Anläggning kan du som företag och privatperson erhålla kvalitativa tjänster såsom stensättning med mera. Vi kan med över 20 års erfarenhet presentera ett resultat som uppfyller alla dina krav och förväntningar. Som kund kan du alltid räkna med att vi kommer göra allting för att du ska känna dig helt hundra procent nöjd, med arbete såväl som bemötandet och servicen. Vi sätter alltid kunden i fokus och arbetar helt utefter önskemålen.

Tack vare en bred yrkeskompetens och en lång erfarenhet så är vi ett företag med möjligheten att kunna ta oss an de flesta projekt. Oavsett projektets omfattning så garanterar vi dig att utföra arbetet med hög kvalitet och stor noggrannhet. För oss är inga jobb varken för små eller stora. Här på sidan kan du ta del av bilder från pågående och slutförda projekt.

Utöver kvalitativa tjänster så får du av oss alltid en god service och du som kund kan alltid känna dig trygg genom hela arbetsprocessen. Vi på Nickes Bygg & Anläggning slutför alltid våra uppdrag och lämnar därmed ingenting ogjort. Förhoppningsvis så är det till oss du kommer vända dig varje gång du är i behov av hjälp med stensättning.

Är du intresserad av vad vi har att erbjuda så är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag för en offert, tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen just för dig. Vår utgångspunkt är Fagelmara, som ligger en liten bit utanför Karlskrona. Dock är vi verksamma över ett stort geografiskt område, vilket betyder att vi kan hjälpa de flesta i Blekinge med omnejd.

Browse Services