En byggfirma i Karlskrona som erbjuder kvalitativ Byggservice.

Hos oss på Nickes Bygg kan du som företag och privatperson erhålla kvalitativa tjänster inom byggservice. Vi kan med över 20 års erfarenhet presentera ett resultat som uppfyller alla dina krav och förväntningar. Som kund kan du alltid räkna med att vi kommer göra allting för att du ska känna dig helt hundra procent nöjd. Vi sätter alltid kunden i fokus och arbetar helt utefter önskemålen.

Tack vare en bred yrkeskompetens och en lång erfarenhet så är vi en byggfirma med möjligheten att kunna ta oss an de flesta projekt. Oavsett projektets omfattning så garanterar vi dig att utföra arbetet med hög kvalitet och stor noggrannhet. För oss är inga jobb varken för små eller stora. Här på sidan kan du ta del av bilder från pågående och slutförda projekt.

Utöver kvalitativ byggservice så får du av oss alltid en god service och du som kund kan alltid känna dig trygg genom hela arbetsprocessen. Vi på Nickes Bygg slutför alltid våra uppdrag och lämnar ingenting ogjort. Förhoppningsvis så är det till oss du kommer vända dig varje gång du är i behov av en byggfirma.

Är du intresserad av vad vi har att erbjuda så är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag för en offert, tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen just för dig. Vi är en byggfirma i Karlskrona som är verksamma över ett stort geografiskt område, vilket betyder att vi kan hjälpa de flesta i Blekinge med omnejd.

Browse Services